Ga naar de inhoud

Over ons

Wij zijn Bedrocks

Bedrocks Emmen, de enige echte honkbalclub in de regio van Emmen! Wij zijn een echte familieclub met sportieve ambities. Opgericht in 1981, en inmiddels uitgegroeid tot club met leden van ver. Kom eens langs en maak kennis met Bedrocks!

Honkbal

Over honkbal

Honkbal en softbal zijn veldsporten, gespeeld door twee teams van elk negen spelers, die om de beurt slag- en veldpartij zijn. Een wedstrijd bestaat uit negen inningen, dit zijn perioden waarin elk van beide teams eenmaal slagpartij en eenmaal veldpartij is. Alleen de slagpartij kan punten maken. Door een (aangegooide) bal in het veld te slaan en veilig alle vier de honken te bereiken, heeft de slagman een punt gemaakt. De veldpartij kan de slagman/loper verhinderen om een punt te maken door hem uit te maken. Dit kan door het maken van een vangbal, de loper uit te tikken of te branden. Bij drie “uit” wordt er gewisseld van veldpartij. Als beide teams aan slag zijn geweest, is er één inning voorbij.

Baseball5

Over Baseball5

Nieuw bij de Bedrocks is Baseball5. Baseball5 is een straatvariant van baseball en softbal. Ontwikkeld en veel gespeeld in Cuba. Doordat er bijna geen materialen nodig zijn is het laagdrempelig speelbaar. Je kunt het spelen op vrijwel elke ondergrond en hebt weinig ruimte nodig. Sportplezier voor jong en oud!

BeeBall

Over BeeBall

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop. Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen.

Balletje slaan? Kom gratis meetrainen!